Kako hipnoterapija pomaže sportistima da poboljšaju svoje performanse?

Hipnoterapija pomaže sportistima, bez obzira da li se bave individualnim ili timskim sportovima. Dakle, bez obzira da li se bavite atletikom, fudbalom, odbojkom, tenisom, rukometom, plivanjem ili nekim drugim sportom, hipnoterapija može da pomogne da ostvarite bolji rezultat.

Svaki sportista, bez obzira na to da li je trenutno uspešan ili ne, ima unutrašnje resurse. Hipnoterapija je način da naučite kako da pristupite ovim unutrašnjim resursima, stavite ih “u pogon” i tako steknete  prednost na putu ka uspehu.

hipnoterapija pomaye sportistima

Hipnoterapija može poboljšati i unaprediti, kod svakog sportiste, mentalni stav, pomažući da se opusti i relaksira u trenutku kada je to potrebno, ukloniti svaki oblik teskobe ili treme,  poboljša samopouzdanje i pomogne u pronalaženju motiva. Svaki je pojedinac drugačiji, tako da se i rezultati razlikuju od sportiste do sportiste, ali svako pojedinačno može da, uz pomoć hipnoterapije, nauči tj. uvežba kako da održi pribranost, prevlada rasejanost, strahove i stekne poverenje u svoje sposobnosti, kako bi sav uložen trud i treninzi rezultirali dobrim rezultatima.

Mozak ne pravi razliku između između onoga što radi ili zamišlja da radi, i to je razlog što vizualizacijom da osvajate medalju ili pobeđujete u takmičenju možete “podesiti” svoj um i pomoći sebi da zaista pobedite.

Pođite od istine koja kaže da ako je ljudski um sposoban nešto da zamisli sposoban je to i da uradi.

Hipnoterapijom do zasluženih rezultata:

  • poboljšajte svoje samopouzdanje i veru u sebe
  • uklonite negativne misli i predubeđenja
  • povećanje motivaciju i odlučnost
  • koristite duboke relaksacije  i koncentraciju da ostvarite uspeh
  • zadržati pribranost i prevaziđite strahove i sumnje

Zakažite hipnoterapijsku seansu >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *