O dr Dani Pejčić

dr dana pejcic klinicka hipnoterapijaPoštovane dame i gospodo,

Verujem da se svako u životu bar jednom našao u dilemi između “ ne mogu više” i “kuda dalje” u trenutaku kada je neophodno prvo učiniti jedan korak prema sebi a nakon toga na zdraviji način praviti odnose sa drugima, napraviti promenu u svom životu, zaokret u karijeri….

Nakon mnogo godina iskustava u različitim oblastima rada u većim ili manjim kompanijama moj profesionalni uspeh, uvek je podrazumevao ostvaren dobar kontakt sa ljudima.

Imala sam sreću i zadovoljstvo da upoznam veoma zanimljive ljude koji su me upoznali sa dobrobiti hipnoterapije a zatim bili putokaz kako da na najbolji način i uz prave stručnjake naučim hipnoterapeutske tehnike i veštine.

Sve je izgledalo i zvučalo kao savršen izazov i mogućnost za zanimljivu novu karijeru.

Ubrzo nakon prvih kontakata i odabranog pravca, po programu Northern Academy of Clinical Hypnotherapy, professor Peter Hanny, Founder & Course Director of Northern School of Hypnotherapy zaslužan je za teoretsku i praktičnu obuku i savladane sve veštine i tehnike, što mi je omogućilo sticanje zvanja sertifikovanog kliničkog hipnoterapeuta.

Nakon sticanja diplome kliničkog hipnoterapeuta i obezbeđenog članstva u The Northern Association of Professional Clinical Hypnotherapists (N.A.P.C.H.) i kontakta sa drugim članovima pomenute asocijacije, shvatila sam da će pored svog dosadašnjeg obrazovanja: Dr, MBA kojim sam dobila mogućnost da se sa medicinskog i poslovnog aspekta bavim ljudima, hipnoterapeutski posao biti idealna nadogradnja u karijeri i ličnom, ljudskom napretku.

Hipnoterapja se savršeno uklapa jer je to način da uživam radeći u kontaktu sa ljudima i da se u potpunosti posvetim svim klijentima koji žele da izađu iz neprijatnih i negativnih životnih situacija, spremni su da svoj život dovedu u ravnotežu i da žive u skladu sa sobom.

Srdaćno vaša,
Dr Dana Radusin Pejčić
drdanapejcic potpis