Zakažite konsultacije sa hipnoterapeutom

Možda su vas uputili prijatelji, poznanici ili kolege lekari, ili ste ovaj sajt našli pretražujući internet. U svakom slučaju, neophodno je da prvo pozovete telefonom kako biste zakazali svoj sastanak.

Važno je da u prvom kontaktu dobijete informacije da li situacija u kojoj se nalazite može da se reši.

Dakle, u prvom telefonskom razgovoru važno je da sa hipnoterapeutom razmenite informacije koje su od značaja za uspešnu saradnju  i način da već tada započnete da gradite poseban odnos međusobnog poverenja. Neophodno je da hipnoterapeut od Vas dobije jasne informacije i istovremeno precizno odgovori na sva vaša pitanja kako biste znali šta vas očekuje, sve u korist pronalaženja što boljeg načina za rešavanje situacije u kojoj se nalazite.

U tom kratkom razgovoru biće vam objašnjeno šta vas očekuje na prvoj seansi i kakvi su procesi i procedure nakon toga. Rezultati su vidljivi posle svakeseanse, a zajedno sa hipnoterapeutom klijent procenjuje situaciju i uspeh.

Prva seansa traje od 90 do 120 minuta a sve ostale 60 minuta.

Svaka seansa plaća se pojedinačno.

Konsultacije sa hipnoterapeutom se zakazuju direktno, kako biste na najbolji način mogli da planirate svoje obaveze i odvojite vreme koje će biti rezervvisano samo za vas.

Ukoliko ste rezervisali svoj termin, a iz opravdanih razloga ne možete da ga iskoristite, obavestite svog hipnoterapeuta dva dana ranije o otkazivanju termina.

Zakazivanje termina: Svakog radnog dana od 20 –  21 h
Rad sa klijentima isključivo po zakazanom terminu

Dr Dana Radusin Pejčić
sertifikovani klinički hipnoterapeut

+ 381 65 235 21 35
office@drdanapejcic.com
www.drdanapejcic.com
Radnička ulica
Novi Sad 21000